MyPlus kinderuitvoering

In het kort

De MyPlus kinderuitvoering heeft een duurzaam en multifunctioneel frame met ruime mogelijkheden voor individuele aanpassingen. Het is een eenvoudig en licht rijdende rolstoel die kinderen of kleine volwassenen optimale ondersteuning en een ontspannen zithouding biedt.  

Voor wie?  

De MyPlus kinderuitvoering is ontworpen voor kinderen of kleine volwassenen met een beperkte beenfunctionaliteit, waarbij sprake is van bewegingsonrust, verhoogde spierspanningen of spasmen. De krachten die hierbij ontstaan stellen extra eisen aan de bestendigheid en duurzaamheid van een rolstoel. 

Hoe werkt het?

De MyPlus kinderuitvoering is gebaseerd op de MyPlus, onze basisrolstoel voor adaptaties, alleen bij deze uitvoering zijn alle onderdelen kleiner gemaakt naar exacte maatvoering van de gebruiker. Het frame biedt ruime mogelijkheden voor individuele aanpassingen. Hierdoor is voor zeer veel verschillende functiebeperkingen en specifieke behoeften een maatwerk productoplossing te realiseren. Omdat het mogelijk is om onderdelen te versterken of vast te zetten, is het frame van de MyPlus kinderuitvoering in staat grote krachten op te vangen.  

 De standaarduitvoering van de MyPlus is crashtest safe. Individuele aanpassingen worden per aanvraag beoordeeld.   

 De rolstoel is leverbaar in iedere gewenste RAL-kleur.  

 

Waldemar Kip
Waldemar Kip vertelt je graag meer!
Manager Export & Manager Ziekenhuizen