Werkblad op maat

In het kort 

Onze maatwerk werkbladen bieden volledig individuele oplossingen, met diverse toepassingsmogelijkheden en bepolstering die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van de cliënt.

Voor wie?

De meest voorkomende toepassingen van een werkblad op maat zijn als volgt:

  • Ondersteuning bij het zitten en positioneren van cliënten met een beperkt uithoudingsvermogen en/of beperkingen in de rompbalans. Onze werkbladen voorkomen dat de armen afglijden, bijvoorbeeld het collegeblad. 
  • Integratie van een joystickbesturing en/of accessoires voor elektrische rolstoelen, zoals het plaatsen van een joystick in het midden van het werkblad voor extra ondersteuning tijdens het bedienen ervan. Andere mogelijkheden zijn onder andere het verwerken van een afneembare joystick, een omni 2, piko buttons en/of een knoppenkast. 
  • Uitvoeren van activiteiten vanuit de rolstoel, zoals eten, schrijven en spelen. Daarnaast zorgt ons werkblad ervoor dat voorwerpen binnen handbereik zijn, zoals een iPad of een drinkbeker.

Hoe werkt het? 

Werkbladen kunnen worden uitgerust met een handmatig of elektrisch inklapbaar en/of draaibaar systeem, waarbij de cliënt zelf de gewenste richting kan kiezen. 

Daarnaast is het mogelijk om de joystickmodule en/of accessoires zoveel mogelijk te integreren in het werkblad. Deze integratie kan volledig passend gemaakt worden naar de wensen van de cliënt, bijvoorbeeld een uitsparing of opbouw het Omni display incl. bedieningsknoppen in/op het werkblad.

Niels Kokkeler
Niels Kokkeler vertelt je graag meer!
Adviseur Mobiliteit