Intuïtieve begeleidersbediening

Voor wie?
De intuïtieve begeleidersbediening van mo-vis is ontworpen voor rolstoelbegeleiders die de besturing van de elektrische rolstoel op een eenvoudige manier willen overnemen. Bijvoorbeeld wanneer de gebruiker lange afstanden in de rolstoel wil afleggen en vermoeid is of als deze moeite heeft om in een kleine ruimte te manoeuvreren.

In het kort
De intuïtieve begeleidersbediening kan nauwkeuring afgestemd worden op de begeleider. De handvatten zijn in hoogte instelbaar en ergonomisch vormgegeven, waardoor beide handen optimaal worden ondersteund.

Hoe werkt het?
De intuïtieve begeleidersbediening heeft tussen beide handvatten een overzichtelijke display waarmee de begeleider diverse functionaliteiten en instellingen kan overnemen. Met de duim is de gashendel te bedienen voor het voor- en achteruit rijden. Met een horizontale stuurbeweging wordt de rolstoel gedraaid. Optioneel kan een switchbox worden toegevoegd om de extra functionaliteiten van de rolstoel, zoals bijvoorbeeld de zitfuncties, te bedienen.

De intuïtieve begeleidersbediening zit met een montagebeugel aan de elektrische rolstoel bevestigd, vlak achter de rugleuning. De hoogte, diepte en hoek zijn eenvoudig en individueel instelbaar. De intuïtieve begeleidersbediening kan heel dicht achter de rug van de gebruiker gepositioneerd worden of is in zijn geheel weg te halen, voor meer bewegingsvrijheid in een kleine ruimte.

De intuïtieve begeleidersbediening kan eenvoudig gecombineerd worden met al onze elektrische rolstoelen.

Niels Kokkeler
Niels Kokkeler vertelt je graag meer!
Adviseur Mobiliteit