Mini Flip-Over

In het kort

De wegklapbare joystickhouder (Mini Flip-Over) maakt het mogelijk om vrije ruimte te bieden op het werkblad voor activiteiten zoals eten, een boek lezen, schrijven of bijvoorbeeld het gebruik van een laptop. De joystick kan op een vrije positie in het werkblad geplaatst worden.  

Voor wie?

Onze wegklapbare joystickhouder is ontworpen voor mensen met een beperkte arm/hand functionaliteit. Beperkende factoren kunnen verminderde kracht en/of een verminderde bewegingsuitslag in de bovenste extremiteiten (arm/schouder) zijn. Het gebruiksvriendelijke apparaat maakt bediening met minimale kracht mogelijk en is geschikt voor de Micro, Multi en Allround joystick van mo-vis 

Hoe werkt het?

De wegklapbare joystickhouder is uitgerust met een subtiele verzonken knop in het werkblad. Door deze knop in te drukken, ontgrendelt de joystick en kan deze met minimale kracht in een vlakke positie worden geplaatst parallel aan het werkblad. Ook bij het terugplaatsen ondersteunt de knop, doordat de joystick omhoog wordt geduwd. Bovendien heeft het een compact en strak ontwerp, met een minimale inbouwhoogte van 5 cm onder het werkblad. Hierdoor wordt de bewegingsvrijheid onder het werkblad niet tot nauwelijks beperkt.

Niels Kokkeler
Niels Kokkeler vertelt je graag meer!
Adviseur Mobiliteit