Neerklapbare joystickhouder

In het kort

De neerklapbare joystickhouder is eenvoudig en licht bedienbaar en kan vergrendeld worden, bijvoorbeeld tijdens het rijden. Met de neerklapbare joystickhouder kan de gebruiker de elektrische rolstoel dichterbij een tafel of wasbak laten aansluiten. Ook ontstaat hiermee meer bewegingsruimte, bijvoorbeeld tijdens verzorgingsmomenten of activiteiten. 

Voor wie?

De neerklapbare joystickhouder is ontworpen voor rolstoelgebruikers, waarbij zijwaartse bewegingen teveel inspanningen vergen door een beperkte functionaliteit van het schoudergewricht. Door deze aanpassing kunnen zij de joystickhouder wegzwenken, kosten deze bewegingen minder inspanning en krijgt de gebruiker meer bewegingsruimte. 

Hoe werkt het?

De neerklapbare joystickhouder is met een hendel te ontgrendelen en draait dan onder de armlegger van de rolstoel. De joystickhouder is eenvoudig te monteren onder alle type armleggers binnen het assortiment van Life & Mobility. Bovendien is deze aanpassing te combineren met de in diepte instelbare armleggers, waardoor de gebruiker met de rolstoel nog beter kan aansluiten aan bijvoorbeeld een tafel. 

 

Niels Kokkeler
Niels Kokkeler vertelt je graag meer!
Adviseur Mobiliteit